<$BlogRSDUrl$>

torsdag, maj 24, 2007


Nationalisme

Nationalsange er en god ting. De får os til at stå last og brast i samme båd mens vi sejler i en flod af alkohol. Om så det er til en fodboldkamp eller en våd aften i Grøften. Morten Messerschmidt (26) er fornylig kommet i voldsomt uvejr fordi han formastede sig til at synge en nationalsang, som ikke var den danske. Sådan sat lidt på spidsen.

Morten Messerschmidt erkender altså at have sunget et vers indeholdende ordlyden "Deutschland über alles". B.T. skrev i sine spalter, at det pågældende vers er historisk knyttet til nazismen. Men det var Morten Messerschmidt ikke bevidst om, siger han.

"Jeg har aldrig opfattet det som andet end den tyske nationalsang, som handler om foreningen af Tyskland. Jeg har taget til efterretning, at BT har haft en anden vurdering af den sang", siger Morten Messerschmidt.


På en gammel blogpost har jeg forsøgt at rede trådene lidt ud vedr. den pågældende sang

I do the research so you don't have to!Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?