<$BlogRSDUrl$>

søndag, juni 07, 2009


Valget om at vælge

Så er der stemt til både europaparlament og tronfølgelov. Jeg var lidt i tvivl om sidstnævnte. Argumenter listet nedenfor:

Imod: Som republikaner er kongehuset en overflødig og udemokratisk institution, hvor den fundamentale ligestilling mellem royale og almindelige dødelige lader meget tilbage at ønske. Stik mig en folkevalgt præsident, tak! Republikanere ville trodsigt tilføje et ekstra felt med "REPUBLIK" og afkrydse dette!

For: Det er rigtigt nok, det de siger... At den eksisterende tronfølgeparagraf er forældet og bør ændres.

Meget imod: Ved at stemme for, vil medierne helt sikkert udråbe det som en sejr for kongehuset og angive det som eksempel på kongehusets popularitet og folkelighed. Vi vil blive mindet om dette valg de næste mange mange år - ligesom vi konstant bliver mindet om at kronprinsen har en forkærlighed for hård rockmusik som f.eks. Big Fat Snake. Tak, Jes Dorph... Tak!

Hverken/eller: Beslutningen om at lave en samlet valg-pakke hvor man kunne kombinere grundlovsændring og parlamentsvalg for at øge valgdeltagelsen til begge valg. Jeg er faktisk tilhænger af "lokke"-tankegangen. Et valg burde være en fest med fadøl - hmm... gratis øl.. og hotdogs. SÅ skulle folk sgu nok troppe op. Hver gang!

Hverken/eller: Statsministeriets tonede reklamekampagner. 'KÆFT hvor var de RINGE!!!... og en rød klud om næsen på enhver republikaner. For ikke at nævne spildet af skatteyderkroner!! Der blev taget en princip-beslutning om ikke at lade Løkkes ynkelige lefleri for royalismen samt mangel på fingerspitsgefühl påvirke afkrydsningen.

Alt i alt et spændende valg... En regulær gyser!!!


Comments:
hmm, hvis jeg nu skulle tilføje et ekstra felt ville det nok nærmere være et DEMOKRAT felt.
 
... og blyanten er trykket så hårdt at papiret flænses og stiften knækker.

Hvorfor er det egentlig blyanter som bruges til afstemninger? Valgfusk med viskelæder virker umiddelbart som en stor fristelse!
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?