<$BlogRSDUrl$>

mandag, marts 16, 2009


DeterminismeI min tid på AAU havde jeg en medstuderende, som påstod at en kontakt var forprogrammeret til et vist antal tryk. På et eller andet tidspunkt ville ens tastatur/stikkontakt/fjernbetjening stoppe med at virke fordi det magiske antal knap-tryk var nået. Hun ville nødtvungent gå med til at hvis man trykkede hårdt, ville det formodentlig forkorte levetiden - men det var altså givet at hver gang man trykkede, ville man være eet klik nærmere fra at dimsen døde.

Et meget interessant argument - og selv om det umiddelbart virker latterligt, kan det ikke sådan uden videre modbevises. Tværtimod.

Til min 30 års fødselsdag for nu næsten fem år siden fik jeg fire rødvinsglas af en god ven. Der er nu kun ét tilbage. Glassene har holdt fint - de har faktisk været de bedste glas jeg nogensinde har haft. Men nu er det ved at være slut. For tre måneder siden røg det første og inden for den sidste uge blev to mere smadret (det ene væltede, det andet fik et lille bump under opvasken). Så måske er der noget om det - at ting er forprogrammeret til en vis levetid.

Jeg gruer for den dag Fiat'en har passeret garanti-perioden!

(billedet viser forresten Nørrebro set gennem "det sidste glas")Comments:
matrikel in google maps:

http://www.goolzoom.dk
 
Skal det være en første ønske til din kommende fødselsdag ;-)
Eller hvordan skal vi forstå denne blomstrende udtale af dig?

Men fem år hos Thorbjørn må ganges med tre på en almindelige dansker :-) Så er vel 15 år et godt livsalder til en vinglas af tysk kvalitet :-)
 
Jeg har købt fire nye. Dansk kvalitet, men knap så elegante. Til gengæld kan der være over en halv flaske i hvert glas :)
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?