<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, november 04, 2008


Mandagslotto

I aftes skete det her. Ratatata-Ratatatatatatata ... 10 skud i rap.

Tre timer forinden var jeg kommet hjem og forbandede Lotto-klubben for at det ikke længere er til at finde en parkeringsplads. I begyndelsen var det tirsdag og torsdag... Nu er det hver ugedag, at der spilles pensionisthazard - og som resultat måtte jeg altså nu parkere helt nede ved Aldi, 200 m fra domicilet. På vej til hoveddøren så jeg hvad jeg havde set fra bilen - at folk holdt uhjælpeligt tæt, og at det var et spørgsmål om ganske kort tid, før der kom en af disse sortjakkebeklædte afgiftsudskrivende instanser forbi. Jeg fik ganske kort et øjebliks medlidenhed med staklerne. Her sad de indendøre og håbede på den store gevinst, for bare at komme ud til en næsten sikker bét på ca. 500 kr. Parkeringsvagterne kender deres lus på gangen - de ved der er bonus, og de skal nok indfinde sig. Det er så lige så forudsigeligt, som at linje B+ er forsinket.

Ca. kl 22 sker det. Ligger i sofaen og hører skudene gjalde. To, måske tre sekunder - ti skud ialt. Bliver liggende, tæller til fem rejser mig op, og ser nogle løbe hen imod Mjølnerparken. En person har smidt sig i græsset umiddelbart mellem Heimdalsgade og Midgårdsgade. Han kommer på benene og spurter i retning af Nørrebrogade (ad Heimdalsgade). Herefter går der 12 minutter før politiet indfinder sig. Forståeligt nok er de sikkert ikke alt for begejstrede for at troppe op uden det store menageri. Da de kommer, spærrer de Heimdalsgade af - men på den forkerte side af Mimersgade.

Jeg kigger ned og konstaterer at min umiddelbare indskydelse holder stik - banko-staklerne har alle fået en lille kvittering fra Parkeringsvæsenet. 500 kr, ching-chinng, lige i kommunekassen... Tæller de hvide lapper og får det til rundt regnet 4500 kr i alt. Og ikke nok med det - politiet er rask i gang med at spærre deres køretøjer inde. Efter 20 minutter har politiet fundet affyringsstedet. En barnevogn står midt på cykelstien og underkastes ekstra undersøgelser.

En time senere er alt under kontrol. Banko-isterne returnerer planmæssigt for at køre hjem til aftenskaffen i forstadsidyllen - men ak. Ingen biler må forlade området. Ingen får lov til at gå indenfor afspærringen - de må bare stå på den anden side. Og vente!

Og vente må de, bankofolket. De må vente i tre stive timer før de endelig får lov til at gå bag det rød-hvide flimrebånd og tænde for motoren. Og en af dem har minsandten vundet i auto-lotto. Med mistro ser hun den hvide lap i forruden!

Jeg har hørt mange forbandelser og besværgelser i min tid, og kan roligt sige at den stakkels bankoist kunne de fleste. Hun var i den fulde overbevisning at det var de selvsamme politibetjente, der havde spærret området af, som havde stukket sedlen fast i Suzuki Wagon'ens forrude. Først to-tre timer i kulden og så en bøde på 500 kr!

Nu burde der komme en morale eller en vittig bemærkning, men det er så som så med den slags. Her sidst på aftenen kan jeg se, at politiet har intensiveret opmærksomheden omkring det sted hvor hun holdt ulovligt parkeret. Lige nu ligger hun og ærgrer sig over en p-afgift på 500 kr, men var hun kommet ud til sin bil en time tidligere, ville hun sikkert være glad for bare at være i live.


Politiopbud foran Café Heimdal


Intimiderende banko-ister


En lille lap i forruden.


Den suspekte barnevogn


Ud på de sene nattetimer blev opmærksomheden rettet mod en blå bil.

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?