<$BlogRSDUrl$>

onsdag, september 10, 2008


nüvi

Sidder med en Garmin Nüvi fra firmaet... Opladeren er blevet væk så jeg har taget den med hjem for at se om den kan reddes. Det kan den godt - lidt usb-lader-tingeling, et voila! MEN!! Ingen tvivl om at det er noget forbistret skrammel aligevel. Sætningen "Kør ind i rundkørsel... Tag tredje udkørsel TIL HØJRE!!" ringer i øret - hvornår pokker har man nogensinde taget en udkørsel til venstre i en rundkørsel? (medmindre man er i UK eller en tidl. UK'sk koloni).

Meeeeen hovedirritationsmomentet ved denne "nüvi" er dog trods alt...: NÜVI! Hvad er det for et navn??? Er det et navneord, udsagnsord, fugl eller fisk?

"Undskyld mig, De forekommer mig en anelse "nüvi" i dag. Har De brug for hjælp?"

"Entshuldigung - Ich habe mit mein Nüvi parkiert. Können Sie mir hilfen?"

"Disculapame - Yo quiero tu Nüvi grande ... Mucho ... AHORA!"

"Dammit Alexis - I Nüvi that pipeline!!!"


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?