<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, januar 29, 2008


Randy Pausch's last lecture

"Den sidste forelæsning" er - som navnet antyder - den sidste forelæsning en professor giver inden pensionen. Randy Pauschs gives desværre under de triste omstændigheder, at han i en alder af 47 år får konstateret en livstruende sygdom. Med andre ord: Han skal dø... Og han ved det. Forelæsningen ligger på google videos og er - fantastisk:Omstændighederne er desværre triste, men man sidder med en "feel good" fornemmelse - det er sgu stærkt!

B.S. Christiansen - Go home! Ham her er genuinely sej!

(hint - skip et par minutter frem. Der er en masse introduktion med "blablabla university of blablabla honor to introduce blablalba". Skip også slutningen... Der er kommentarer af alt mulig fakultetsfolk som snakker)Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?