<$BlogRSDUrl$>

søndag, oktober 28, 2007


Køb en ged.

Som en ny trend var det sidste år op til jul muligt at "give en ged" i julegave på vegne af modtageren. Altså. Jeg skal til fødselsdag, og i gave til fødselaren giver jeg en ged til en familie i et lomombaland. Mon ikke vi får kampagnen at se igen i år.

Når en ged doneres, medfølger naturligvis certifikat med stempel og papirarbejde. Således kan både giver og modtager af gedegave føle at de har gjort en forskel og at de har omgået disse frygtelige velorganiserede og bureaukratiske organisationer - eksemplificeret ved FN, Folkekirkens Nødhjælp og Røde Kors - og doneret DIREKTE uden dette (med harmdirrende stemme) "fordyrende mellemled". Direkte til den arme sorte stakkel, som lige præcis står og mangler en ged. For en ged er nemlig netop det man står og mangler, når man bor i et lomombaland med knogle i næsen, og lerhyttens stråtag lækker, og det regner ind og ungerne tigger om en playstation 3. En ged vil sandelig gøre forskellen. For uanset hvilke problemer man står med i et lomombaland, så kan en ged samt to to-timers gedeinstruktionskursuer ("Bliv dus med din ged" og "Fra ged til gryde") løse alle ens problemer.

Man har altid kunnet købe sig aflad. For 30 år siden donerede man til den lokale menigheds Kenya-mission. For 20 år siden var det de søde hvaler (som med underlige, men intelligente lyde kunne kommunikere verdensfred og snakke med rumvæsener). For 10 år siden var det landminer, amnesty international mv. og i dag er vores menneskesyn banket tilbage til de vilde sorte, som selvfølgelig skal have en ... ged! For en ged er det ypperste ønske når man bor i en ... lerhytte. Og slås hele da'en.

De varme lande er noget lort!


Comments:
Nej Thor, i år giver vi 10 høns og 1 hane til 250,- eller ris i 3 måneder til 90,-.
Men det bedste er et Minerydningshold i en måned til 48.500,- (burde det ikke financeres fra Terma og Co), men hvis du har lige ikke brug for 175.000,- DKK så skal du bare købe en vindmølle til de fattige i Africa så som de kan producere med den rigtige energi ;-)
 
Hold op hvor er du sur i hovedet. En ged er sgu da en go ting. Hvad ved du om det? Mugmås
 
Jeg giver ikke en skid før jeg kan donere en playstation 3... Basta!
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?