<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, marts 14, 2006


Kennedy-arkaden

Oppe i Ålborg har man bygget en "arkade" der hvor den gamle rutebilstation lå. Et monumentalt - og for byen Ålborg passende storslået - projekt skulle det være, men et monster i flere etagers stablede mursten og glas var hvad det kunne blive til.

Det kan dog ikke komme som nogen overraskelse. Byen Ålborg har bevæget sig fra at være kvæg-by til industriby til universitetsby. Kvægfolket er næsten ude nu, men industrifolket er ikke helt sendt på pension, så der verserer stadig mange pragmatiske holdninger til æstetik og økonomi.Centret var i sin begyndelse lige så unødvendigt som det er i dag. Ålborg er beriget med forretningskvadratmeter. City er i forvejen hårdt trængt af storcentret i Skalborg - men nu havde man jo lige en dejlig åben plads! Og byggeri=arbejdspladser (ægte ålborg-politik simplificeret) - så center skal der til.

Resultat. Kun halvdelen er lejet ud.

Nu går ejeren så i gang med at renovere bygningen - ifølge Nordjyske (beklager - de tillader ikke dybe links) så er planen at det skal have en ny facade for at det skal ligne Industriens hus i København!...

- Vores tanke er, at det skal komme til at ligne Industriens Hus i København, siger Frede Clausen.

Ombygningen går i gang om kort tid og ventes at færdig lige omkring sommer.
Tillykke Ålborg - det skal nok blive godt! Og billigt...


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?