<$BlogRSDUrl$>

mandag, januar 23, 2006


Royøl

Danskere hamstrer cv-sider

Utroligt at der kan være en industri i at besidde hjemmesidenavne som kan forveksles med kendte "brands". Med et navn som "Christian Valdemar Henri John", er der også sindssygt mange muligheder at vælge imellem (prinsjohn.dk, valdeprinsen.dk, prinshenri.dk, prinschris.dk, valde-carl-mar.dk...), men mon ikke også de driftige domænehamstrere har været der?

I yderste konsekvens, kan det simpelthen blive nødvendigt for lilleprinsen at tilpasse sit navn efter den hjemmeside som er tilbage. Måske lidt tåbeligt at folk bare kan hugge et navn på den måde! Omvendt, er det svært at forestille sig hvilket kaos der ville udspille sig hvis kongehuset.dk fik eneret på brug af ord som "konge", "dronning", "prins" osv. ("TheCigaretteFormerlyKnownAsPrince.dk")

Forresten er domænet "ThePrinceFormerlyKnownAsChristian.dk" ledigt. Det kan erhverves på b-one.dk for 258 kr, og kunne vise sig at blive en god forretning. Og nu vi er i den driftige tankegang, så besiddes http://www.kongfrederik.dk af Kong Frederik VII's stiftelse, - men ingen har sat sig på http://www.frederikvii.dk og http://www.kongfrederikvii.dk (så når Margrethe II smider scepteret og Frederik bliver kalif istedet for kaliffen....)
Comments:
Hmm.

Er HKHprinschristian.dk taget eller hvad med HKH(kong)frederik.dk.

Jeg tror det er disse navne kongefamilien gaar efter, og ikke saa meget lillepissen.dk
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?