<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, december 20, 2005


Varanasi III

Moedtes med Amrita i gaar aftes og igen i dag. Var nede paa "centret" - instituttet for handicappede hvor baade Mette og Amrita har arbejdet. Bagefter tog vi hjem paa hotellet og sad paa terrassen. Aftenen har vi brugt i "harmony bookstore" hvor vi har koebt et bjerg af boeger. Heldigvis er "bogpakker" billige at sende til Europa (ca. 20 kr) for op til 6 kg, saa det er nok det det ender med.

Da vi var i Delhi havde jeg den fornoejelse at se mit kreditkort gaa ind i en ATM-maskine, komme ud igen, en masse underlige lyde ... hvorefter stroemmen gik - og jeg stod med den her underlige fornemmelse af at maskinen havde trukket pengene paa min konto, men lige akkurat ikke naaet at faa udbetalt pengene. Fornemmelsen viste sig at vaere rigtig... Heldigvis har banken derhjemme redet traadene ud, - men lidt frustrerende. Det virkede liiiidt for belejligt, - naermest planlagt.

I morgen skifter vi bopael igen, - vi flytter over til Amrita og hendes mors laekre hjemmelavede mad.


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?