<$BlogRSDUrl$>

mandag, december 19, 2005


Varanasi II

Var lidt for hurtig med afskrive influenza-tingen som vaerende "toppet". Det kan jeg til gaendgaeld vist godt goere nu (7-9-13). Det ikke helt ude af kroppen, men nok til at vi fik en hel dags sightseeing ned langs floden. Her moedte vi ... (husker ikke navn) som arbejder for Sanjev der ejer det gaesthus, som Mette har boet i mange gange under sine tidligere besoeg. Vi var ret heldige at moede Sanjev selv, da han var paa vej til Tyskland.

Vi fik ogsaa skiftet guest house. Vi har nu den fineste udsigt over Holy River Ganga med egen balkon oeverst - og saa fik Mette forresten presset lidt mere ned ;-).


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?