<$BlogRSDUrl$>

søndag, december 18, 2005


Varanasi

Ankom til Varanasi i gaar morges. Slasser lidt med noget influenzagejl, men det har toppet nu. Vi bor indtil videre paa "hotel Haifa". Mette mente at kende de to som ejer stedet. Det viste sig at de - siden hun var her - er blevet snydt af deres indiske partnere, som nu har overtaget det hele. Derfor har vi lige vaeret ude at lede efter et nyt sted og fundet noget rigtigt laekkert med udsigt over floden - til den halve pris. Til gengaeld er der ikke TV... Men de viser alligevel kun gammelt lort.


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?