<$BlogRSDUrl$>

onsdag, december 07, 2005


Undskyld

Der udsendes hermed en undskyldning til samtlige personer på min telefonliste som med bebrejdende og febrilsk stemme, er blevet tilspurgt, om ikke snart det var på tide, at de fik leveret min rygsæk tilbage!!! Jeg kan nu meddele, at rygsækken SELV havde fået sig selv væk - og det på en så vederstyggelig måde, at det tog samfulde to timer at få den fundet. Den havde simpelt hen RYDDET SIG SELV OP fra sin sædvanlige (- nuvel, lettere rodede) position OVENPÅ skabet og fundet ned på en plads I SKABET på en HYLDE!!! Hvem ville dog nogensinde have troet det - i hvert fald ikke mig - oh frække, frække rygsæk.

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?