<$BlogRSDUrl$>

torsdag, december 01, 2005


Shaun of the Dead

Så Shaun of the Dead den anden dag. Et mesterværk af Peter Jackson (ham med Ringenes Herre). Her er et link til noget fra nogen som er gået lidt for meget op i den film.


Comments:
Shaun of the Dead er vistnok ikke en Peter Jackson film, det er engelsk film. Meget sjov.

PEter Jackson staar bag mestervaerk (i denne genre) som Bad Taste og Braindead men ikke Shaun.

Titlen minder meget om Dawn of the dead, som er et andet "mestervaerk" i genren. Den blev ioevrigt genindspillet nogenlunde samtidig med Shaun of the dead.

Et rygte er at Shaun of the dead er en hyldest til Dawn of the dead.....
 
Eskil har ret. Det er ikke Peter Jackson der har lavet den, men han synes den er fed. Men nu vi snakker om P. Jackson.... "Meet the Feebles"!! Sindsyg!! Jeg var ved at kaste op, og jeg er ellers ikke sart!
 
Jeg mente selvfølgelig at Shaun of the Dead er så genial film, at den _kunne_ have været af Den Store Mester, Peter Jackson! - Beklager misforståelsen.
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?