<$BlogRSDUrl$>

mandag, december 26, 2005


Goa

Vi brugte de sidste dage i Varanasi saaledes...

Amritas Skole... Et lidt underligt begreb, men Amrita har startet sin egen skole for de boern, som bor i nabolaget. Hidtil er der 25 elever og 3 laerere. Som saa mange andre projekter af den slags, mangler der penge, men de har vaeret heldige i den senere tid med nogle uventede donationer. Amritas ankomst til skolen var ikke annonceret paa forhaand, men de mestrede alligevel en opvisning i sang og bollywood-dans af ca. 45 minutters vatighed (Conny - den amerikanske leder af skolen - sagde, at havde det vaeret anonceret, var det snarere 3 timer).

Vi var ogsaa paa markedet med Amrita. Endte med at koebe langt mere end jeg egentlig har lastekapacitet til, men det var saa skide BILLIGT. Jeg er selvfoelgelig blevet snydt saa vandet drev (hvilket baade Mette og Amrita har gjort opmaerksom paa).

Togturen til Goa var laaang. Foerste straek til Mumbai tog 27 timer. Her ankom vi til en lille bitte station, og skulle videre til Central Station. Her gik vi op i 1. klasse venteloungen og fik lidt soevn, inden vi skulle boarde vores tog. Da vi gik ned paa perronen, kunne vi ikke finde toget. Vi spurgte i skranken, og det viste sig at vi skulle afsted fra Mumbai CST, - ikke Mumbai Censtral Station.!!! Hurtigt ind i en taxa, ud af taxa (han ville snyde os saa vandet drev) ind i ny taxa og saa afsted. Vi naaede det selvfoelgelig med masser af tid tilbage.

Paa vej i toget snakkede vi med en englaender, som var taget til Mumbai fra Goa for at hente sin kaereste. De var nu paa vej tilbage. Da vi ikke havde faaet et vaerelse i Goa, spurgte vi om de (han) kendte et sted. Det gjorde han - og det er der vi bor nu...

Vi er indkvarteret i et hyttekompleks som hedder Neptunes Point. Vi bor i en bambushytte (lidt ligesom i Robinsonekspeditionen, bare med en hel del mere luksus) med udsigt over Paleom Beach og Patnem beach - det ligger paa en pynt. Saa fra vores terasse har vi baade udsigt til solnedgang og opgang. Ret blaeret. Der er dog en masse kryb og kriblekrable, men moskitonettet er godt, og der er blaeser i loftet.


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?