<$BlogRSDUrl$>

onsdag, december 28, 2005


Goa II

Brugte dagen i gaar paa at slappe af og laese boeger. Var ovre paa nabostranden, Patnem - som skulle vaere den mest isolerede og uroerte i Goa.

I dag tog vi til Anjuna Beach i den nordlige del. Der er et loppemarked, som med tiden har mistet "loppe" og nu er mere et regulaert marked (altsaa uden loppe). Ifoelge guidebogen er det et Must See... Men den er ogsaa 3 aar gammel.

Undervejs var vi i Old Goa, Porugisernes hovedstad dengang de besad territoriet - hvilket de gjorde helt frem til 50'erne. Der er derfor katedraler en masse... Var paa det arkaelogiske museum - det indeholdt en lille smule arkaeologi og en imponerende samling af malerier af portugisere (men de kan jo ogsaa godt vaere fundet i en udgravning). Turen nordpaa gik med bus (6 af slagsen). Buschauffoererne her paa stedet deler vandboeflens selverkendelse - de tror at de er ligesaa smaa og bevaegelige som resten af trafikken, men de er det ikke helt.

Turen hjem foregik i taxa - og med djaevelen i haelene. der koeres generelt efter devisen om at ulykkerne sker paa vejene, og jo kortere tid undervejs desto mindre risiko for uheld.Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?