<$BlogRSDUrl$>

onsdag, december 14, 2005


Delhi

Ankom til Delhi natten til mandag (ekstremt sent). Flyveturen - noget spaendende - med russisk materiel (aldrende, efterproevet teknologi TU-154 og SU-94).

Spenderede foerste dag med at komme til haegterne. Bor hos Mettes venner, Rita og Fionn, som bor i Hauz Khaz i den sydlige del af Delhi. Der er en park og et lille marked i naerheden i forbindelse med en ruin (som vi selvfoelig var ude at se).

I gaar var vi paa foerst paa ... (Goethe instituttet - men det hedder det ikke. Det ER et Goethe Institut, men som det eneste sted i verden, er det opkaldt efter en antropolog som inderne er smadderglade for, fordi han promoverede nationen i Tyskland). Derefter var tog vi til Connaught Place for at moedes med Roshni, en af Robin/Mettes venner. Ude at spise og derefter paa marked. Har faaet taget maal til et jakkesaet (selv om jeg ikke gaar med saadan noget under normale omstaendigheder).

I dag Humayouns Tomb - noget ala Taj Mahal, bare ikke naer saa flot, men til gengaeld heller ikke overrendt af turister. Derefter Dalli Haat, et "lukket" statssponsoreret marked (entre) - til gengaeld ingen tiggere. For tiden er der et "tema" hvor det er muligt at koebe originalt kunsthaandvaerk fra forskellige egne af Indien... Der er naturligvis ingen garanti for at man ikke bliver snydt, men risikoen er nok lidt mindre her.

Indtryk af Delhi indtil nu - mindre smog end sidst, flere og stoerre biler (endda flere eurpaeiske, f.eks. Fiat, Opel Astra), men Ambassador'en er stadig markant i bybilledet sammen med de groen/gule motorrickshaws.

Nok for mig... Venter lige nu paa at vi faar bragt pizza ud.


Comments:
Saa i saa ikke Sri Lanka blive smadret med 188 point (runs) af Idien, nu hvor i havde chancen for se cricket?
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?