<$BlogRSDUrl$>

mandag, oktober 17, 2005


Danske festligheder i udlandet

Danish Club, 177 Beaconsfield Parade, Middel Park. 9690 1363 Sunday October 23: The Newborn Royal Heir Celebrations. First Sunday after the birth. From 10AM to Sunset Bonfire on the beach. Danish Food, Danish Hotdogs, Danish companies showcased, Vikings on the beach, Face Painting, Entertainment, Raffle, etc. All in red and white.

(De fejrer altså tronarvingen med ... hotdogs???!!! "Velkommen til verden mit lille barn, se her - en pølse i svøb. Sig Bacon... Nej, - BÆÆæææiiKÅååånnNNnn".)

Hypotese-strøtanke... Gad vide hvordan tv2-nyhederne ville præsentere 100 herboende iranere, som med sang og bål på en offentlig plads hyldede den nye ayatollah mens de iklædt traditionelle klædningsdragter og med malede (og tilslørede) ansigter mæskede sig i hvidløgs-halal-retter fremførende gamle krigs-ritualer fra årtusindskiftet som forherliger plyndring og voldtægt?


Comments:
du har fuldstændig ret. Den var fandenme ikke gået derhjemme. Sådan en flok kludehoveder med krumsabler ville med det samme være bag lås og slå.
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?