<$BlogRSDUrl$>

torsdag, september 08, 2005


'Wow'-effekten

Er i Stuttgart til fotogrammetrisk uge. Kan huske for 4 aar siden, da de foerste billeder fra de digitale kameraer kom frem. Wow-effekten bestod her en fantastisk oploesning, hvor man kunne zoome ind og se hidtil uhoerte detaljer. Nu er den tid forbi!!! I dag bestaar wow-effekten i at vise billeder fra en eller anden katastrofesituation, f.eks. tsunami, jordskaelv i japan og selvfoelgelig den paagaaende 'event' i New Orleans.

Det virker lidt fladt at se detaljer i skyggen af en hoej bygning og snakke om radiometrisk oploesning i et billede fra en katastrofe!

Meiner Meinung nach!

Comments:
Ja det kan ikke helt matche et godt close up af små grædende børn på TV. Men når de nu får finpudset teknologien til at fange alle de små grædende ansigtstræk hvad skal vi så tage billeder af?

Du ved det allerede..... celebrities i bikini - eller mindre - på strand ferie) der skal jo være en eller anden form for relevant feature i billedet og hvad er mere relevant end en kystlinie. Bye bye paparazzi. Desuden kan man vurdere stereo opløsningen gennem en evaluering af ofrets bryster - for ikke at tale om det allesteds nærværende mount venus.
 
Alt det der har også fået et fint nyt buzz-word. Det hedder "rapid response imaging" - om det holder til næste Fotogrammetrisk Uge må tiden vise.
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?