<$BlogRSDUrl$>

onsdag, september 14, 2005


Ein Ahnbefahlung

Var inde og se The Edukators - en tysk film med en masse B&O product placement. Selv om den ikke helt op på siden af Good Bye Lenin, så er den absolut seværdig.

Comments:
Den er lidt teenage idealistisk er den ikke... tja, den er OK men lige lidt for stueren i længden
 
Har du set den?
 
Ja, så den for nok ½ år siden hernede.
 
Jo, den er idealistisk og absolut en videreførelse af 80'ernes socialrealisme (i ny forklædning). Til tider er det heller ikke helt klart hvor instruktøren vil hen (f.eks. da den kidnappede millionær begynder at skabe splid mellem de involverede parter - den var for letkøbt og det dør ud i sandet). Men som almindelig adspredelse på en tirsdag aften... Bedre end mange alternativer.
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?