<$BlogRSDUrl$>

mandag, juli 11, 2005


Terror m.m.

Slog lige et smut forbi EkstraBladet. Der er sket et eller andet med sprøjten her i sommerheden.

Her dør de!
- en rapportage om et flyuheld. Og Værsgo' - det er her de dør!

Du bér selv om bomben, Fogh. - Ja Fogh... Du er en værre een! Og kom så bagefter og sig at EkstraBladet ikke advarede dig. Din slubbert.

Lægerne kæmper for at redde hendes ansigt - hjerteskærende beretning om den 24-årige netop uddannede advokatfuldmægtige som fik sit ansigt beskadiget under katastrofen. Altsammen sakset fra The Sun.

Prøver at slå plat på London-angreb - Gad vide om der er bare en enkelt journalist på EB, som kan se det lettere ironiske i at skrive en artikel med den overskrift?

Vi må håbe at sommerferien snart slutter så de "rigtige" journalister er tilbage. Eller også er det bare sådan at den avis er...

Nå, men der er vel altid side-9 pigen tilbage.

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?