<$BlogRSDUrl$>

onsdag, juli 06, 2005


Le dyt de Thor

"Mor, mor... - der er nogen der har pimpet min bil" sagde lille LilleBjørn, "og de har pimpet den helt i stykker"!!

Ja, - så har jeg meldt mig i foreningen af folk som er trætte af DSB. Jeg har her hvor olieprisen (forhåbentlig) peaker erhvervet mig et køretøj af mærket Nissan Micra 1.0 "chic" med soltag og centrallås. Umiddelbart kører den godt nok, men der manglede jo noget! Noget PIMP!

Så i går smuttede jeg forbi Harald Nyborg og købte baghøjttalere og stereo med 4x45 watt. Ud til Andrew og i gang vi gik. Med at pimpe.

Og vi pimpede og vi pimpede og vi målte og tjekkede mens vi pimpede. Til sidst var dytten pimpet perfekt. Og alt var målt efter og klar til turen tilbage til kbh, hvor jeg lige havde planlagt en lille cruise-tur tre gange rundt på pimper-ruten (Nørrebrogade - Mimersgade - Jagtvej). Jeg rullede stille ud fra parkeringspladsen og var vel kommet et sted mellem 42-47 meter, da der pludselig stod sort, kvalmende røg i massive mængder ud fra ratstammen! AAARGH - PISLORT!

Nåmen håber ikke at det er alt for dyrt at reparere. Bilen kører heldigvis stadig som den skal og alt el virker - bortset fra radioen. Men det skal den nok komme til!!!


Comments:
Well, happy pimpin' then!
 
Velcoem into the happy family of car owners....
 
Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?