<$BlogRSDUrl$>

onsdag, maj 04, 2005


Stop med at læse bøger...

- og spil noget computer istedet for.

Her en artikel fra Wired som forklarer nærmere om hvorfor computerspil, mobiltelefoner og internet er bedre for IQ'en (hvis man altså tror på den slags) end klassiske romaner og skak.

I min tid som institutionsbarn på fritidshjemmets Rød Stue, Lidt Rødere Stue og Stalinistisk-Leninistisk Rød Stue, tog de rare pædagoger altid vores legetøj fra os, hvis det bare mindede en lille-bitte smule om kapitalisme, krig eller bipbip-spil (gudskelov fandt de aldrig mit Donkey Kong som blev gemt i et dertil indrettet hul i foret på min skrig-gule/mørkeblå JEVA rygsæk - og JA det var noget af en risiko... Var man blevet snuppet med sådan én, havde den stået på 45 minutters selvkritik i plenum med sandaler, islandsk sweater og urte-te).

Tiderne skifter, og det som var ildeset i går, er bare fjongelong i dag. Underligt at tænke på, at mens min generation bekymrede alverdens pædagoger og forstå-sig-påere med vores gennemførte asociale adfærd ved at isolere os med 64'eren for nedrullede gardiner, så snød vi faktisk systemet og forbedrede IQ'en udenom det etablerede statsmonopoliserede lærdomssystem.

Hvis man altså tror på den slags.


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?