<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, marts 15, 2005


Dolph og de andre...

WulffMorgenthaler har i den senere tid huseret på DR2. Desværre mest om fredagen, så er det er ikke så tit jeg har haft lejlighed til at se det.

Alle afsnit kan ses eller gen-ses her.

Nyd især flodhesten Dolph og hans syleskarpe kommentarer om især socialisme, økologi og B.S. Christiansen. Nyd hans 10 bud på et bedre samfund, her om Fogh:

Anders Fogh Rasmussen skal omskoles. Han er et slapt, udisciplineret individ, der naturligt hører til i gøglermiljøet. Stik den mand et par stylter og han passer perfekt til Cirkus Arena. Hvordan kan sådan en møgbelortet, lalleglad hippie styre en nation?


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?