<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, marts 22, 2005


Der Untergang

Var i biffen og se Der Untergang. Kan klart anbefales. Jeg kan ikke helt følge de kritiske røster, som mener at "menneskeliggørelsen af Hitler" er problemtisk. For det første, så vil det være urealistisk at en hysterisk person - som Hitler traditionelt er karakteriseret på lærredet - vil kunne tilrane sig så meget magt som det var tilfældet. For det andet, virker han langt fra som en 100% stand-up guy.

Sjov lille would-have-could-have-osv-tanke...: Hvis nazisterne ikke var gået i krig med Rusland, hvordan havde Europa så set ud i dag? Francos styre overlevede som bekendt indtil hans død i 1975.


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?