<$BlogRSDUrl$>

onsdag, januar 12, 2005


Wacko'es... The lot of them!

Filosofi for no-brainere!

Så rører amerikanerne på sig igen. Med rettens ord skal skolernes evolutionsteorilære i Kansas erstattes med noget nyt og bedre. Ved hjælp af det såkaldte Intelligent Design postuleres det at vi er alt for smarte i forhold til aber til at Darwin kan have haft ret. Gud har nemlig skabt mennesket - og i særdeleshed (nord)amerikanerne - i sit eget billede, og vi er ikke mutationer over aberacen. At gener muterer over tid og biologien udvikler sig er en myte, eller som de formulerer det "bare en teori"... For alle har Den Gode Bog stående i reolen (altså ikke Tolkien, men dén hvorom der ikke kan kastes tvivl, og hvori der ikke er brugt billedsprog ejheller metaforer), som på US-Engelsk utvetydigt fortæller at det forholder sig anderledes. Og de læser ofte i den - gerne mens andre hører på det.

Så hvad sker der når et virus (ikke?) muterer og angriber mennesker? Ja, så er det vel Guds straf for at være bøsse, asiat eller noget andet slemt. Men hvis der ligger "intelligent design" bag skabelsen, hvorfor har Gud så skabt sit eget folk (amerikanerne) som kornfede krigsliderlige mejetærsker-store industrimaskiner?

Afvisning af Intelligent Design er der rigeligt af, her er én.

Gad vide om amerikanere er Guds straf til vi europæere for noget grumt begået tilbage i middelalderen? Og var pesten i middelalderen så straf for.... AArrh fudge it (klip).

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?