<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, januar 18, 2005


Ny maskine

Ny maskine på jobben... Skulle egentlig være lydsvag (var bestilt specielt ud fra det kriterie), hvilket den såmænd også er, men når den regner på et eller andet, så kører den en blæser i gang, som kunne fremdrive en middelstor flyvemaskine. Og så er den ikke lydssvag. Og så kan det være ligemeget.

Nåmen har leget med at installere Apache i stedet for IIS (det som følger med windows, hvis maskinen skal fungere som server). Problemet med IIS er at den ikke er entydig alt efter om man bruger windows XP/2000/2003/NT, så man altid ender med at bruge tid på en masse ligegyldigt bruger-administration, læse/skrive rettigheder osv. Apache er styret af een enkelt konfigureringsfil (som jeg går ud fra er ens i Linux-udgaven - men lad der blot være plads til skuffelse) og virker i det hele taget meget simpel.

Nåja - og så er Køge-Skovbo kommune i luften med en Scankort-implementering af gdv-klienten til mapserver (som jeg vidstnok har skrevet om tidligere). Den ligger indtil videre på vores server og har fået en del klik allerede (et par tusind opslag på 2 dage).

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?