<$BlogRSDUrl$>

mandag, oktober 04, 2004


Hektisk uge!

Kom hjem fra kursus i Tyskland torsdag, generalforsamling i ejerforeningen samme aften. Holdt fri fredag for at rydde op til lørdag, hvor vi holdt polterabend for Bo (startede og sluttede med gl. dansk hos mig). Ryddede op søndag. Fandt resterne af min højt elskede bambus-palme på græsplænen nedenfor. Den var død på stedet. Fik plastik-potten igen af min underbo. Når jeg finder ud af, hvem der gjorde det, vil en lignende - og grummere - skæbne overgå misdæderen!

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?