<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, september 14, 2004


FC Zulu!

Præmiego' serie på Zulu, FC Zulu. Konceptet er det sædvalige reality-dockumentary halløjsa, men denne gang lidt mere vedkommende... Serien drejer sig nemlig om alle vi umuligusser på grønsværen, som alle de andre stod og råbte og (for det meste) skreg af i fodbildtimerne (også kendt som idræts-undervisning) i folkeskolen. Nå, men her har man samlet 16 totalt bold-mongoler og så ladet Mark Strudal prøve at få dem i form til de skal møde et udvalg FCK hold i parken. I første udsendelse fik de grumme smæk af et pigehold (FC Skovdal dame junior), men der er også hele 3 måneder til kampen skal stå - og så vil rygtet vide at de for at gøre tingene mere lige kun skal op mod 7 FCK'ere.

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?