<$BlogRSDUrl$>

onsdag, september 22, 2004


Dyremosefund

Lad der udlyde den advarsel, ej at erhverve lydfiler gennem Tele Danmarks musik-portal. Det holder ikke en meter!

Jeg forsøgte forleden at hente to numre LOVLIGT. Det drejede sig om "50 cent - P.I.M.P." og "Nik & Jay - En dag tilbage".

Problem 1. Man må ikke hedde Thorbjørn.

Jeg blev kastet af siden hvor man tilmelder sig - uden fejlmeddelelse... Jeg forsøgte til sidst med Thorbjoern - altså uden "ø", og så gik det. Jeg føler mig lige LOVLIGT diskrimineret!

Problem 2. Handelsbetingelser på engelsk

Man henvises til at læse "Terms and conditions" på engelsk. De findes slet ikke på dansk. På et tidspunkt får man lov til at læse noget andet juridisk ansvarsfraskrivelses-snik-snak - strippet for "æ", "ø" og "å" samt tilsvarende kapitæler. Enormt meningsforstyrrende. Dette hænger sammen med, at det faktisk slet ikke er TDC man handler med, men et engelsk firma, OD2. Lige LOVLIG smart, der...

Problem 3. Hvor mange penge er røget igennem systemet?

Efter at have gennemlevet to ovenstående problemer, og svunget mine LOVLIGE kredikortoplysninger af sted, fik jeg en fejl. Det viste sig, at kun et af de to numre lå klar til LOVLIGT download - "Nik & Jay" måtte jeg se i vejviseren efter. På intet tidspunkt får man en kvittering på beløbet, som er trukket fra ens konto. Jeg måtte altså tage til takke med "50 cent - P.I.M.P", - men ok... (se endvidere problem 7)

Problem 4. Windows Media Player.

Det viste sig så efterfølgende, at nummeret kun vil lade sig afspille i Windows Media Player version 9 med ekstra plug-ins og codecs LOVLIGT installeret. På trods af at det fra TeleDanmarks side fremgår, at det er muligt, at overføre filerne LOVLIGT til ens bærbare musikafspiller, så melder iTunes fejl, da jeg forsøgte at sende den til min iPod... Det eneste a priori formål jeg havde med at erhverve nummeret!

Problem 5. Bitrate.

Nummeret viste sig desuden kun at være i latterlige 128 kbps. Det lød ad helvede til.

Problem 6. Kryptering.

Nummeret er - for at forhindre at jeg kopierer mit LOVLIGT indkøbte musiknummer over på min ligeså LOVLIGT indkøbte iPod - krypteret ret så kraftigt. Måske netop derfor lægger Windows Media Player beslag på en for musikafspilning totalt ublu mængde processorkraft.

Problem 7. Afregning.

Det viser sig selvfølgelig efterfølgende, at der er trukket penge for begge numre - altså også det nummer, som ikke kunne hentes. Det drejer sig om 10 kr for meget, - men for de penge kunne jeg have købt, f.eks. en snickers, tre pakker tændstikker, en pakke spaghetti eller måske en pakke tyggegummi.

Problem 8. Nu har du betalt, så skrid!

Gentagne henvendelser til TDC har ikke resulteret i nogetsomhelst. To af mine mails er endda kommet retur lige i smasken, fordi den angivne e-mail adresse ifølge serveren ikke er LOVLIG.

Så jeg venter på iTunes. Og har besluttet mig for aldrig... ALDRIG HERRRRR DYREMOSE ... aldrig at købe et produkt gennem teledanmark, hvis der findes et alternativ.

(P.S. Spørg ikke hvorfor jeg lige præcis valge de to numre. Jeg ved det ikke)

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?