<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, juli 13, 2004


Politik og sport??

Politik og musik - sport og politik ! Hvor er forskellen? Og hvad gør det ene accepteret og det andet afskyeligt?

På Roskilde var der i år et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp om at samle penge ind til mobile sundhedskliniker på Vestbredden. Dette blev gjort under parolen "Make Peace not walls"... Muren var midlet - klinikerne målet!

Ingen tvivl om at muren er noget værre bras, men det virker lidt for 68'sk sort-hvidt, sådan at minde alle vi festivalsdeltagere om at israelitterne er onde og palæstinenserne er gode.

Når man selv har valset ind og ud af "rød stue", "postkasserød stue" og "infrarød stue", - tjae ... så bliver man til sidst lidt immun over for den slags ensidige manifestationer. OG man tænker i sit stille sind, om ikke det er bare lidt for nemt (vi er allesammen enige - hurra! Fedt tema, hvad skal vi finde på til næste år).

VAR DET EEEEeeEEegentlig ikke mere berettiget at se på den mur, som omkranser festivalpladsen? Hvad er det rimelige i, at folk som har råd til at betale 1200 kr, får lov til at bevæge sig indenfor, og folk som ikke har, - ja de må blive udenfor!? Er det dén form for kapitalskabt klasseopdelt samfund, som idealisterne bag de første Roskilde Festivaler kæmpede for? Spø'r bare!!!

OG SÅ SYN'S JEG OSSE AT... Det virker lamt at Korn spiller et nummer fra The Wall. Enhver der har hørt pladen - eller set filmen - ved at det er Pinks indre mure som beskytter/smerter ham. Altså noget, som ikke har med fysiske mure at gøre (hvilket Roger Waters selv gjorde opmærksom på da musicalen blev opført i Berlin). Men et fedt nummer som klinger godt er det da... Og det rimer på mur! OG NÅR ALT kommer til alt, så elsker vi sgu' at stå i samlet flok og råbe rytmiske ting med armene i vejret.

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?