<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, juli 20, 2004


Loyal kunde, 15 år

Sendte i forbindelse med et andet irritationsmoment en forespørgsel afsted til min bank-"rådgiver"...:

"Jeg er iøvrigt ved at overveje mine bankforretninger, og vil i den forbindelse gerne vide hvilke fordele jeg i dag har som kunde i SparNord, taget i betragtning at jeg har samlet næsten alle mine bankforretninger hos Jer."

Svaret var:

"Med hensyn til fordelene ved at være kunde i Spar Nord vil jeg henvise til vores hjemmeside - se under stjernekunde, hvor fordelene er nævnt.... "

Direkte citeret fra omtalte hjemmeside...:

"I Spar Nord sætter vi pris på loyale kunder både i form at kontante tilbud og fordelagtige ydelser. I Spar Nord kan du blive Stjernekunde allerede når du fylder 15 år."

Hvordan kan man "allerede" være en "loyal kunde" i en alder af 15 år ("allerede")?

Nå, men!!! Som Stjernekunde kan jeg så stille mig i køen af femten-sekstenårige når jeg skal have rabat på "lommechecks" eller måske endda sågar være så heldig at få lov til at flytte ind i SparNord-boligen! Waouw!

OG FOR SÅ lige at sprøjte det sidste olie på mit forhold til SparNord, så der en lille knap, hvorpå man ved et tryk, kan bestille StjerneKundeFordele - også, hvis man endnu ikke er kunde!

Så meget for loyalitet!

Adios, du gæve kæmpe på lerfødder! Tak for 26 mere eller mindre gode år...

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?