<$BlogRSDUrl$>

fredag, juni 04, 2004

Ekstra beskyttelse

Karsten Madsen er blevet en anelse fortørnet over at folk har pillet hans fine valgplakater ned, så nu kræver han politibeskyttelse, videokameraovervågning (på særligt udsatte strækninger) og andre tiltag for at sikre sin grundlovsgaranterede åh-så-hellige ytringsfrihed.

Skræmmende at ytringer på plakatform med slogan "sæt kryds ved XXXXX" kan få så meget pis i kog. Tænk blot på at overmaling af diverse slagord, såsom "MoA", "Tower Carn", "[ulæseligt]", "[endnu mere ulæseligt]" og "[totalt meningsforstyrrende]" blot fører til at kunstnerne opfører endnu flere værker.


2. juni 2004


Politidirektør Anne Bech Hansen
Københavns Politi

Overborgmester Jens Kramer Mikkelsen
Københavns Rådhus
---

Kære begge

Ja, hej i to!

Gennem de seneste dage har jeg oplevet et omfattende hærværk mod mine valgplakater på Amagerbrogade og kvarteret deromkring. 40 plakater er blevet revet ned og har ligget spredt tilfældige steder. 2. pinsedag blev jeg desuden kontaktet af Københavns Politi, der kunne fortælle, at de havde pågrebet to personer i færd med at fjerne andre af mine valgplakater.

Tudefjæs! Hvad klynker du over. Du skriver selv de har pågrebet to plakatvandalister

Det triste ved den slags forhold er gerningsmændene mangel på respekt for ytringsfrihed og et det demokratis grundsætning: den betingelsesløse respekt for andres holdninger og mulighed for at give udtryk for dem. Det er næppe et dårligt gæt, at der er tale om EU-modstandere og venstreorienterede, som altid taler om egne rettigheder, men sjældent har særlig meget respekt for andres.

Hvad med vores ret til at færdes på gader og stræder uden at skulle tvangspåføres synsindtryk af dit - og andres - grimme ansigt.

Jeg vil gerne opfordre både politi og kommune til at gøre det yderste for i fremtiden at sikre, at lovligt ophængte valgplakater ikke antastes. De praktiske besværligheder, som forløbet har givet, mit bagland er en sag. Værre er det almindelige angreb på ytringsfriheden og den intolerance tankegangen repræsenterer.

Ja, - ytringsfrihed!!! You go girl!

Vejen fra vandalisering af valgplakater til mere korporlige overfald er desværre kort. Og de seneste år har vi oplevet politikere blive udsat for alvorlige trusler og blive truet. Derfor er det i demokratiets interesse at være på vagt over for anti-demokratiske tendenser.

JA, - demokratiet er i allerhøjeste grad truet. You go girl!!! Og DU er truet. Uha hvor er sådan nogle plakatdestruktører farlige! Må man anbefale en samtale med Pia K.? Hun kan nogle tricks med en peberspray.

Nye forholdsregler kan næppe nå at få virkning i denne valgkamp. Men flere slag mellem folkevalgte vil jo komme efter. Og de kommende års valgkampe skulle gerne kunne foregå inden for demokratiets naturlige rammer - også i København.

Mulighederne kunne være skærpet opmærksomhed - både i form af patruljerende politi eller videoovervågning af udvalgte lygtepæle og andre steder, hvor plakater hænger naturligt.

Stakkels stakkels stakkels politimand som skal sidde og kigge på det fjæs i døgndrift. Kunne levende forestille sig at det blev den pågældende betjent som selv forgreb sig.

Med venlig hilsen

Karsten Madsen


Ja, hej hej din lille grisebasse.


For at fremme den grundlovssikrede ytringsfrihed, kompenseres her for et par plakatnedrivninger ved gengivelse af 3xMadsen:Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?