<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, maj 25, 2004


Kameraforbud

Jeg har netop hørt at Donald Rumsfeld forbyder kameratelefoner i de amerikanske styrker. Det nødvendige spørgsmål er selvfølgelig: "Hvorfor?". Er der mere, som ikke tåler dagens lys?

Det rigtige skridt vil selvfølgelig være at udstede en regel om, at alle soldater skal udstyres med et digitalt kamera, så de til enhver tid kan dokumentere overgreb, nød og uretfærdighed.

Utroligt at "Land of the free - Home of the brave" - verdens stærkeste hær - kan tabe en krig pga. en lille finsk gismo med japansk klingende navn.

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?