<$BlogRSDUrl$>

mandag, april 19, 2004


NeXTSTEP

En gang var der et program der hed Window Blinds, som kunne bruges til at skjule at Windows er programmeret af nørder uden sans for æstetik.

Der var også en gang et OS ved navn NeXTSTEP med et nam-nam layout og ikoner der kunne gøre én blød i knæene, men desværre programmeret af æstetikere uden nørder...

Programmet findes stadig. Det gør NeXTSTEP desværre ikke, men i nostalgiens hellige navn kan man med Window Blinds få noget der ligner den samme desktop som man havde den gang. Altså i de gode gamle dage før verden gik af lave, hvor haglgevær var skydevåben, harddiske hed "pladelagre" og der ikke var noget der hed "museskade"... (yada yada yada - her røg det af sporet)

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?