<$BlogRSDUrl$>

mandag, april 19, 2004


Lidt om eksperter...

En ekspert er et menneske, der har gjort alle de fejl, som kan gøres, på et meget snævert område.

- Niels Bohr

Og apropos Niels Bohr, så ligger han begravet på Assistens Kirkegård. Gravstedet består af en søjle med en ugle i toppen. Umiddelbart overfor - mindre end 10 meter væk - står en endnu højere bautasten, tilhørende en Kenni Holst, som kom af dage under den 2. Rockerkrig vistnok i Slaget om Kastrup Lufthavn (og der er sågar rejst en et-års mindesten). Bestemt en udflugt med madkurv værdig.

Et billede (desværre har fotografen behændigt undgået at få Kennis sten med i billedet. Den er at finde umiddelbart til venstre i det øverste billede)

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?