<$BlogRSDUrl$>

lørdag, januar 03, 2004

Meget er sket, men lidt beskrevet....

Sidste dage i Varanasi var med daarlig mave, hvorfor jeg ikke har faaet skrevet nogle af de mange foedselsdags/nytaarshilsenmails jeg har haft paa sinde. Det var ikke den typiske Delhi Belly, men en variation over temaet Forstoppelse. 25 timers togtur til Puri, Orissa - forsinket saa meget (8 timer), at vi maatte holde nytaar ombord paa toget.

Vores medpassagerer var en indisk familie, som var meget venlige. Lidt for venlige. Vi havde to koejer over hinanden, men efterhaanden som min koeje (den nederste) blev invaderet gang paa gang af unger, onkler, tanter og barnepiger endte vi med at spoerge om ikke vi kunne bytte koejer. Naamen vi endte med at falde i snak med dem, og fik endnu en gang syn for sagn om indernes vestlige indpiration. I mange vestlige serier (Friends, Will & Grace osv.) ser man tit venner omfavne og ja - endda kysse - hinanden. De to unge indere i familien sad ved siden af os da toget var ved at vaere fremme og da tiden jo var til at sige farvel, blev jeg pludselig overfaldet af en arm-omslyngende inder som plantede et vaadt tungekys paa min venstre kind. Mette som havde set det hele, naede lige at faa albuen op i oejenhoejde da overfaldsmanden kastede sin opmaerksomhed paa hende og afvaergede derved samme skaebne. AArarrrrrgh. Hollywood!!!

Ankomst til Puri kl. 2 om natten. Havde lavet en aftale med hotellet...:

- Hello
- Hello
- Have you got a room available.
- Yes
- Balcony view, Double room, TV, western style toilet, blabla
- Yes Yes Yes.
(... multiple yes'er senere)
- We'll be arriving 2 am tonight.
- 2 am tonight. very well sir. 2 am tonight. See you
duut duuut duuut.

Da vi kom var der kun vagten til at tage imod os. Der var selvfoelgelig ikke noget vaerelse. I stedet maatte vi overnatte i hotelreceptionen paa nogle madrasser, som blev skaffet frem i loebet af 10 minutter. Underligste nytaarsaften nogensinde.

1. januar gik med at sove laenge, hvorefter byen Puri blev udforsket. Maven nogenlunde i orden. Der er en fed sandstrand her, men man kan ikke rigtig vaere i fred - og kvinder i badedragt er et no-no, saa vi noejedes med at soppe. Klimaet er ellers meget behageligt, specielt naar man kommer fra Varanasi hvor der er nattefrost for tiden. Fik fisk om aftenen.

2. januar. Delhi Belly... Saa kom det. Een hel dag spenderet paa hotelvaerelset.

3. januar. Idag, ingen problemer. Er ved at faa billetten hjem bekraeftet (det klarer en inder for os) og tjekker mail iens. Bagefter middagsmad.

Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?