<$BlogRSDUrl$>

torsdag, januar 22, 2004

Bøger

Er begyndt på Holy Cow!!!. Absolut læseværdig. Indtil videre i hvert fald. Lad ikke omslaget snyde - det er ret grimt.

Alt er med: Smog, tiggere, spåmænd, togtur, paan, chai, ambassador biler, folk som du aldrig har set der vil fotografere dig.... Man behøver ikke at have været der for at læse den, om end det kan have en (sund?) afskrækkende effekt.

Vil lige henlede opmærksomheden til Lasse Rimmers hjemmeside. Denne pæne ex-jeopardy-vært har op til flere undertrykte, let skjulte lakoniske og sorte kommentarer. Gad vide hvad han egentlig ville sige om sig selv i Jeopardy?


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?