<$BlogRSDUrl$>

onsdag, december 17, 2003

Onsdag...

Den vender vi lige tilbage til senere....


Tirsdag

Endnu et døgn i det indiske er passeret.

Dagen startede med en gåtur langs med den hellige River Ganges. Inden for 500 m var vi vidne til både ligbrænding, bollywood film og ca. 10000000000 desperate forsøg på at sælge en bådtur. Læste i LP at flodvandet indeholder 1.5 mio coli pr 100 ml. Skal prøves alligevel.

Om aftenen så vi en religiøs hinduceremoni, hvor ilden blev fremvist af flere omgange til Ganges floden. Der var en masse larm, ikke mindst fordi et kassettebånd med ceremonimusik blev meget forvrænget. Det varede ikke længe, så gik strømmen og det endte faktisk med at blive ganske smukt. Mette siger at hun har oplevet det et par gange tidligere, hvor musikken var original. Teknologiens fremskridt...

På vej tilbage fik vi en demonstration af politiets effektive løsning af trafikpropper. I en rundkørsel var de mange turister skyld i at alt for mange rickshaws samlede sammen. Der blev banket igennem med de 1½ cm tykke bambusstokke. Vi var faktisk skyld i at en meget spinkel cyklist fik et gevaldigt slag over lænden. That's life... (og så fik han ikke engang turen).

Ellers har vi dovnet. Drukket sodavand og vadet lidt rundt.


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?