<$BlogRSDUrl$>

mandag, december 15, 2003

Mandag.

Ankom til Varanasi planmaessigt. Mette ventede paa peronen. Rickshaw hjem til lejlighed. Pakkede diverse pakkenelliker ud og spiste morgenmad, - leverpostej paa rugbroed ;-)

Soendag.

Jens og jeg tog til Old Delhi for at se Jima Mashid (en kaempe moske. Derefter tog vores rickshaw chauffoer os ud paa en rundtur i old delhi, hvor vi saa krydderimarkedet (daterer tilbage til 16XX - ifoelge vores chauffoer).


Blev afleveret paa togstationen og guidet helt ind til koejen. Togtur forloeb uden problemer.

Loerdag.

Var med Jens rundt i Delhi. Saa "The Red Fort" og Old Delhi - et handelskvarter med snaevre gader og boder overalt. Mest henvendt til indere.

Fredag.

Saa Jantar Mantar hvor jeg blev snydt for 200 rps (ca. 30 kr). Fejlen var at der var en paatraengende person, som blev ved med at staa og snakke om de forskellige ting og selv om jeg ikke forstod en bjaelde kraevede han at faa penge. Stak ham det han bad om og var med det samme totalt til grin over nogle knaegte som stod i baggrunden og grinte.

Var paa Jysk Rejsebureau og moedte Rosalyn (den lokale medarbejder). Hun spurgte om jeg kendte Robin (en af mettes venner). Jeg fik telefonnummeret, og koerte derhen. Vi tourede rundt i Delhi og saa Lodi Garden.

Om aftenen spiste Peter Lassen, Jens (begge udsendinge fra Cowi) og jeg aftensmad paa Radisson til den - efter indiske forhold - ublu sum af 1100 rps.


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?