<$BlogRSDUrl$>

torsdag, december 11, 2003

Ankom til Delhi i gaar nat. Moedte Birger i lufthavnen og blev koert af Birgers 'Driver', Richard tilbage til Birgers lejlighed.

Aeroflot var - paa trods af det blakkede ry - ganske udemaerket. Helt nye maskiner, som floej til tiden. Maden var ikke god, men heller ikke daarlig og betjeningen var hoeflig, - mere end man kan sige om SAS nu om dage.

Har i dag - efter tre timers soevn - vaeret paa sightseeing... Umiddelbare indtryk af Delhi: Folk koerer som sindssyge. Jeg tror det naermeste man kommer en definition paa koerestilen er 'Grov Uforskammet & Hensynsloes Koersel med Indlagt Gensidig Respekt'. Man passer paa hinanden, men er samtidig fraek som en slagterhund. Der dyttes hellere fem gange for meget end een gang for lidt. Smog og larm. Delhi er paa det punkt faktisk lidt ligesom Noerrebro, bare stoerre. Richard kender byen som sin egen bukselomme, saa der er ingen problemer med at finde rundt.

Min sightseeing bragte mig rundt til

- Raj Gaht. Stedet hvor diverse Ghandi'er er begravet (braendt). Hyggelig park, men nok primaert for indiske turister. Jeg faldt ihvertfald igennem

- Mc Donalds. Egentlig ikke en turistattraktion, men meget sjov alligevel. Man spiser ikke oksekoed, derfor har de alle mulige 'Veggie' menuer og ellers er det kylling og fisk. McD har - ligesom menneskeheden - en uovertruffen evne til at tilpasse sig. Fik en Maharaja Chicken Meal. Der er ikke noget som det lokale koekken. Se verden og aed paa McD.

- Nationalmuseet. Total skuffelse... Fuldstaendig som et nationalmuseeum skal vaere. Masser af skaerver i udhuggede formationer, men meget lidt information om tidsperioder, sammenhaenge osv. Der var en udemaerket udstilling om nogle fund som er gjort fornylig af nogle bronchegenstande. Dette var stort set det eneste interessante - men ogsaa det eneste sted man ikke maatte fotografere. Der var en figur af en person med en plov, som til forveksling ligner solvognen fra DK

Naa - surfer lidt rundt, tjatter og venter paa at vi skal hente Birger ved Kampsax.Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?