<$BlogRSDUrl$>

onsdag, november 26, 2003

Le iPod de Le Thor!

Lad dette være den første Brok i Thors Brok Blok (men egentlig ikke alligevel, for det er bare en test)...

Min iPod! Bestilt den 5. november til den herlige sum af 2650,-. Afsendt fra Apple Irland den 25. november. P.t. befindende sig et sted i universum, formodentlig på vej til Le Poquet du Le Thor (Le fragt-tracking system fungerer ikke).

MEN Thor er ikke sur! Ejheller er han skuffet! Apple har problemer med at levere til tiden - selvfølgelig har de det. Og jeg har den fulde forståelse for at de har problemer. Der er åbenbart mange andre end mig, der har en sygelig (og) ubændig trang til at fylde lomme og øre med musik. Selvfølgelig.


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?