<$BlogRSDUrl$>

onsdag, november 26, 2003

Blog Start!

Så er den her - Thors Brok Blok! More to follow as I go. Hver gang pisset koger og det klør i tangenterne, vil jeg bruge det her som min brok-kasse. Primitiv form for terapi?... Muligvis, men det er sgu billigere end en shrink. Og jeg har aldrig ført dagbog før... (desuden er det jo sådan set meget passende at starte på en sådan, når man lige står og skal afsted på en 1-måneds rygsæksrejse til Indien).

Så...

- Hvorend der er uretfærdighed til...
- Hvorend der er folk som trædes under fode...
- Hvorend der er svineproducenter som slipper afsted med at fabrikere 23 mio. svin per år på trods af at lortet hober sig op i de indre farvande...!!!

Le Brok Blok Box du Le Thor! YEah!


Comments: Send en kommentarArhremmm!!!
Al information på denne side bør betragtes som uvederstyggeligt uvederhæftig, usammenhængende og evt. usand, og er ikke et udtryk for nogen form for intelligent tankevirksomhed. Så er der ikke sagt for meget! Men heller ikke for lidt! En primærkilde for nære bekendtskaber og andre sære væsener... Og så er den gratis.
Hvis der er tekst på denne side, som du finder anstødende/fornærmende/copyright-forstyrrende, hvis du mener dig udsat for et uberettiget personangreb eller på anden måde har fået anledning til at sende en e-mæjl, så skriv til Le Thor


Bunden er noget!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?